BAZZ.se testar mobilen LG G FLEX

En helt galen mobil med kurvig kropp, kan det vara nÄgonting för den teknikintresserade?

Telefonen
LG G Flex Àr en rejÀlt stor telefon, med en skÀrm pÄ 6" (tum). MÄtten mÀter i övrigt ca 160x81x0,87 cm.

Hela baksidan Àr tÀkt av en glansig men mjuk, nÀstans som gummi, yta. Skön att hÄlla i, framförallt pÄ grund av att telefonen Àr böjd, men kanske lite vÀl stor för folk med mindre hÀnder.

Testexemplaret Àr grÄ/silvrig och det Àr precis pÄ grÀnsen till att det ser billigt ut, men hÀr klarar sig telefonen med godkÀnt.

Baksidan av telefonen huserar Àven telefonens knappar. Lite udda, men det Àr hÀr de sitter, mitt pÄ, strax under kameran. En "uppÄt-pil", en mittknapp och en "ner-pil". Runt omkring telefonen saknas det alltsÄ knappar helt och hÄllet. Mittknappen fungerar som pÄ/av, eller som sov/vakna knapp. De andra tvÄ kan du stega i menyer med, alternativ höja och sÀnka volym mm.

Bakstycket har Ă€ven ett sĂ„ kallat "sjĂ€lvlagande" lager, som gör att MINDRE repor och rispor försvinner med tiden. Mitt exemplar hade dock tvĂ„ eller tre lite vĂ€rre repor i sig som inte alls verkar ha lagat sig sjĂ€lv. Jag antar att detta snarare gĂ€ller för att motverka smĂ„repor, nĂ€r telefonen ligger i en ficka tillsammans med mynt eller nycklar. 

HörlursutgÄngen hittar vi undertill, bredvid den har vi micro-usb ingÄngen för laddning.

PÄ sidan av telefonen sitter hÄllaren för sim kort.

Förutom de fysiska knapparna, hittar vi Ă€ven de tre "Android-knapparna" av touch variant pĂ„ skĂ€rmens nedre del. De Ă€r dock infĂ€llda i skĂ€rmen och kan sĂ„ledes slĂ€ckas till förmĂ„n för det som visas pĂ„ skĂ€rmen. 

Snabbt och enkelt, allt flyter pÄ
LG G Flex Àr en riktigt kvick telefon nÀr man anvÀnder den. Den stora skÀrmen tillsammans med flytet i menyer och appar, gör att upplevelsen med G Flex Àr riktigt bra. Det flyter pÄ som smör i en varm stekpanna.

Android 4.2.2 som sitter i denna versionen jag testar, Àr som gjort för LG Flex. Det Àr i alla fall sÄ det kÀnns nÀr man direkt före detta test, endast kört operativsystem av andra mÀrken.

Add a comment

LÄS HELA RECENSIONEN HÄR...

 

Det ryktas vÀldigt mycket kring kommande iPhone 6 just nu.

Börjar det kanske bli dags för Apple att slÀppa en större modell av sin mobiltelefon? MÄnga verkar tycka det och sidan "Macrumors" har slÀngt ihop en artikel, samt en guide över alla rykten kring kommande mobilen.

FrÄgan Àr bara om Apple slÀpper en större telefon i Är, eller om de vÀntar sÄ lÀnge som till 2015 innan det blir verklighet.

Nyfikna Àr Vi teknikintresserade i alla fall.

SpÀnnande.

Via: Macrumors artikel

Add a comment
 

Bazz.se hÄller pÄ att testa Nexus 4, en mobiltelefon som LG skapat.

Om du har nĂ„gorlunda koll pĂ„ Android och Google, vet du att det finns flera enheter med namnet Nexus. Detta förklaras nĂ€rmre i testet av just nummer 4 i raden Nexus telefoner. 

Är du sugen pĂ„ att lĂ€sa testet? DĂ„ föreslĂ„r jag att du bokmĂ€rker sidan, alternativt "gillar" pĂ„ Facebook, för att fĂ„ de senaste uppdateringarna frĂ„n bazz.se!

Om du Àr sugen pÄ att lÀsa om en annan Android mobil sÄ lÀnge, rekommenderar jag följande: Test av HTC One X

Add a comment
 


CookBook Àr en, som namnet sÀger, kokbok för din iPad/iPod eller iPhone. Enkel sÄ det förslÄr.

Är du som jag ganska dĂ„lig pĂ„ att laga mat? DĂ„ kanske denna appen kan hjĂ€lpa dig.

Det handlar om en kokbok som visar steg för steg med bilder, samt beskriver hur du skall göra och vilka mÄtt du skall anvÀnda. Inte sÄ stor skillnad mot vanliga recept alltsÄ, men appen presenterar receptet pÄ ett vÀldigt smakfullt (#gbgftw) vis.

TyvÀrr finns inte programmet pÄ svenska, men om du bara klarar av att lÀsa engelska och kan översÀtta nÄgra mÄttenheter, fungerar den vÀldigt bra ÀndÄ.

Idag (4/1-2012) Ă€r appen gratis via 12days of Christmas pĂ„ AppStore. Add a comment

LÄS HELA ARTIKELN OCH FÅ LÄNK TILL APPEN!

 
BAZZ.se testar mobilen HTC 8s.

DÄ var det dags för ett test av HTC's Windows Phone 8 mobil, HTC 8S (eller A620e som modellen heter)!

Telefonen
Mobilen Àr till utseendet svart med en vit kant lÀngst ner. Baksidan Àr pÄ den svarta delen klÀdd med nÄgot slags "gummimaterial", medan den vita lilla kanten Àr av plast. Framsidan Àr helt tÀckt av glas, och har Àven den skillnad mellan svart och vitt. Den vita delen pÄ framsidan Àr en liten del som innehÄller touch-knappar för Windows Phone (bakÄt, windows/hem, sök).

Telefonen kÀnns nÄgot kantig till en början, men det ordnar snart upp sig och den kÀnns faktiskt ganska skön att hÄlla i handen. Baksidan av "gummi" gör att den inte har nÄgon tendens till att glida ur handen.

SkÀrmen pÄ 4" kÀnns riktigt bra i storlek och Windows Phone 8 ser ut som om det Àr gjort för denna telefonen.

PÄ baksidan hittar vi en kamera och LED lampa. Kameran Àr av 5mp typ med 720p videoinspelning. Jag Äterkommer till hur kvalitén pÄ denna kameran Àr.

Uppe pÄ telefonen hittar vi en hörlursutgÄng / headset, on/off/sleep knapp.

PÄ mobilens vÀnstersida Àr den helt ren frÄn portar eller knappar.

Högra sidan bestÄr av en volymknapp av "rocker" typ. D.v.s. en knapp du kan trycka lÄngt upp eller lÄngt ner pÄ för att höja och sÀnka volymen, samt en dedikerad kameraknapp.

PĂ„ undersidan hittar vi en standard microUSB port.

HĂ€rligt operativsystem med fart
Som flera andra Windows Phone enheter jag testat, fungerar Àven denna riktigt smidigt och snabbt i operativsystemet. Menyer och appar flyter pÄ riktigt bra och det Àr sÀllan man stöter pÄ mÀrkbara laddningstider eller "lagg".

Add a comment

LÄS HELA RECENSIONEN HÄR...

 

DÄ finns nu iPhone 5s i Svenska butiker, och folk börjar vÀl köpa/uppgradera till denna telefon.

Kanske kan vara en bra idé att gÄ igenom nÄgra smÄ nyheter? NÄgra av dessa nyheter fungerar Àven för iOS7 för tidigare iPhone modeller.

FOTO
Du kan ta en serie med foto, 10 bilder / sekund, genom att hÄlla nere knappen för foto eller "volym upp". NÀr du sedan har en hel drös med bilder, kan du sjÀlv vÀlja vilka/vilken du vill behÄlla. Resten kan du vÀlja att slÀnga bort. Prova sÄ förstÄr du bÀttre.

Epost
Dra med fingret frÄn höger till vÀnster över ett mail för att fÄ upp valmöjligheter. Ett enklare sÀtt att exempelvis kasta bort ett mail.

SMS/iMessage
NÀr du Àr inne i en konversation, kan du dra hela konversationen lite Ät vÀnster, för att fÄ fram exakt tid du skickade/tog emot ett sms.

KALENDER
Nu kan du se hela veckans schema genom att lÀgga telefonen i "landskapslÀge".

Add a comment
 

Inte riktigt recensionen som Samsung förvĂ€ntat sig. 

The Verge recenserar och sÄgar (nÄja, nÀstan) Samsungs första försök till en kommersiell "smart klocka".

FrÄgan Àr hur mÄnga försök det kommer att ta innan nÄgon av de stora namnen inom teknikens vÀrld, kommer att lyckas med en funktionell klocka / armbandsur.

Apple sÀgs vara pÄ gÄng. Samsung kanske hinner med att slÀppa sitt andra försök innan iWatch kommer till vÀrlden?

Den som lever fÄr se...

Add a comment
 

Om du som mÄnga andra Àr trött pÄ Apple och iPhone, kanske du funderat pÄ att köpa en Galaxy S4 eller kanske en HTC One.

HÀr kommer en guide frÄn TLD som beskriver skillnader, fördelar och nackdelar med de tvÄ telefonerna.

Samsung Galaxy S4 har precis sÄlt 10miljoner exemplar pÄ mindre Àn en mÄnad vÀrlden över. Samsung Àr vÀldigt stolta över detta och det Àr onekligen en bra prestation. HTC har hamnat lite pÄ efterkÀlke, men med deras senaste HTC One tar de upp kampen rejÀlt med Samsungs flaggskepp, Galaxy S4.

Kolla videon hÀr nedan, sÄ kanske du blir sugen pÄ att inhandla en av dessa telefoner.

Apple har förresten presskonferens i samband med deras World Developer Conferance 2013 nu i Juni. DĂ„ kanske vi fĂ„r se NÅGONTING som visar pĂ„ framtiden för iOS och iPhone.

Add a comment
 

DÄ har jag en ny telefon pÄ prov. Denna gÄngen blir det HTC 8s (A620e), med Windows Phone 8 som testas hos bazz.se.

Är det nĂ„gonting speciellt du vill lĂ€sa om i detta test? DĂ„ Ă€r det bara att höra av sig.

Telefonen har en 1GHz, Dual Core processor med 512 MB RAM och en 4" skĂ€rm. 

Titta tillbaka hit för att fÄ hela recensionen av HTC 8s !

Denna mobiltelefon Àr lite av en budgetmobil och du kan hitta en för sÄ lÄgt som 2.500kr utan bindningstid.

Kolla de senaste priserna hos Prisjakt.se!

Add a comment
 
Fler artiklar...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
bloglovin
  
Senaste produktartikeln

Withings PersonvÄg
LÀs om den fantastiska vÄgen som Àr ett mÄste för tekniknörden som vill hÄlla koll pÄ sin vikt. StÀll dig pÄ vÄgen och den sköter allt i diagram, listor och tabeller!
VÀrt att besöka

Sneakerhead.se
En helt ny blogg för dig som gillar skor och accessoarer

Tkj Blogg
En mycket bra blogg om datorer, internet och lite till

Engadget
En bra sida för nyheter om prylar och datorer

Gametrailers
Speltrailers och recensioner

Hockeyligan.se
Gillar du Elitseriehockey? Detta Àr sidan för dig!

August Dunér.se
Kommentator och Journalist

Media - S
Foto, Video, Bild, Grafik och Reklam

Spotify Spellistor
Twitter
Facebook
RSS